Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ord blir kvar


Alla ord blir kvar hos mig
alla ord blir kvar
du förstår inte
du förstår inte
allt sitter kvar
tar sönder mig
jag går sönder
kan inte reparera mig själv hela tiden
inget blir kvar
inte ens jag själv




Fri vers av Ananas
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-04 01:22



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Och det svåraste är att tolka vad man ens vill säga...
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas