Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflyktigas

Allt förflyktigas
du vet de där dagarna
då jag var lycklig
de är borta nu
tagna som gisslan
av vinden som blåser
i ditt vackra hår
min ängel




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-04 08:20



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Wow! Sagolik!
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP