Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfall

Vad länge jag höll ut
Säkert rekord
För de senaste
Två åren
Höll gradvis på
Att ersätta Dig
Med en annan
Så nära jag var
Att lura mig själv
Tillbaka till glädjen
Och tron på framtiden
Ett ögonblick bara
Tappade jag kontrollen
Ett snedsteg
I tankarna
Och jag var förlorad
Tillbaka i smärtan
Sorgen
Och vemodet
Får samla ihop mig
Bit för bit
Motstå saknaden
Som river och tär
Låt mig bara
Få drömma hejdlöst
Ännu en stund




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-04 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina