Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma och ny

Samma strand.
Samma hav.
Samma himmel.
Samma sol.
Samma!
Ändå ny varje kvällning.




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-06 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB