Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets första

Dyka i från varma mjukt hårda
Det skönt svala omsluter min solvarma nakna

Sträcka ut
Havets tryck mot mina trumhinnor
Ta fart
Strömmande
Smekande
Havets ljud i min kropp
Ljus bryts i ytan
Fri

Går upp
Kliver ur

Blöta fotavtryck på berget
Solen värmer min blöta hud
Vindil får den att knottras

Min frodigt mjuka blöta kropp mot
Varm mjukt hård klippa
Jag värms underifrån - uppifrån

Min kropp som del av berget,
del i solen

Min hud mjuk granit
Min hud het sol




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-06 10:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbart att vara så i det stora froa
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB