Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en evig stund





kysser dig viktlös
du talar mitt tungomål
vi sväljer livet




Bunden vers (Haiku) av Gunnar Hilén VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-04 11:36



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Det här är fint på ett vis - typ flickbok, tantsnusk.
Det här händer inte, men Oj så vi önskar det!
Gillar texter som bråkar!

2018-06-07

  Gunnar Hilén VIP
Som sötsur gallimattias
2018-06-04

  Mayssa
Hur smakar livet?

2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP