Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sveper mig i ensamhetens kalla skrud.

 

 

Jag sveper mig

i ensamhetens kalla skrud

min kärlek

var oönskad och obesvarad

likväl

vill den inte dö

jag har skurit

av alla band

men jag kan inte skära ut

mitt eget hjärta

 

 



Fri vers (Fri form) av Lajos-Toth
Läst 346 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-04 12:14



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Orden griper tag ....
2019-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth