Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livslustens ingredienser




Det kan vara så
att vi alla är mördade
för att lindra plågan.
Men jag vet inte
vilken plåga jag menar.
Och jakten på mördarna
pågår liksom hela tiden.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-04 16:16



Bookmark and Share


  Mayssa
zombie ;)
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP