Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
They say you never forget your first love.


Jag vill aldrig glömma.

Det är som Zara Larsson sjunger 

''I don't wanna shower even if I stink
'Cause I don't wanna wash you off, wash you off my skin''

Jag är rädd för att förlora lyckoruset som din doft framkallade. 

Om jag tar bort dina avtryck från min kropp
Då har jag bara minnena kvar.
Och det finns alltid en risk att jag glömmer en vacker dag.
Att jag glömmer bort hur du fick min hud att brinna.
Hur ditt hårda grepp om mig fick varenda muskel i min kropp att äntligen slappna av.

Och jag älskar att veta hur jag påverkar dig.

Så jag vågar inte tvätta av något av det.
För jag vill aldrig glömma. 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-04 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan