Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar

I mina drömmar
Där allt blir verkligt
I små ögonblick
Alla med evigt liv

I mina drömmar
Där allt är som det alltid varit
Glädje, sång och dans
Där inga bekymmer finns

I mina drömmar
Barndomens dagar
Där finns inga krav
Då ingen vill än illa

I mina drömmar
Där är vi alla lika
Vi står upp för varann
Så vi ska gå igenom livet

I mina drömmar
Saker som aldrig händer
Där är alla lyckliga
Det fred på jorden

I mina drömmar





Bunden vers av Lidde
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-04 17:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den här var riktigt fin
något alla önskar
går i uppfyllelse
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde