Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var vackert det du sa

Vi håller varandra i handen
Alltid när vi går ute

Hur länge ska det vara såhär, frågade jag
Och höll fram våra flätade händer

Tills mitt hjärta slutar slå svarade du

Det var så vackert det du sa
Och solen sken på våra huvuden

Våra händer ~
Bara inget händer

För jag vill att det ska bestå




Fri vers (Fri form) av Pauline Thorstensson
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-04 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Thorstensson
Pauline Thorstensson