Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del sopar under mattan...

 

...men det går faktiskt lika bra att sopa under soffan.




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-04 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP