Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en ung, arg man, som spottar och fräser, alltid är ilsken och aldrig kan skriva något humoristiskt... ja, det fick jag veta i dag. så därför fortsätter jag att vara en surunge. En jättegrinig limerick helt utan finess eller lustigheter. Varsågoda.


Fakiren - En limerick om självplågeri

 

 

 

En ledsen fakir från Mérida

sökte nya metoder att lida:

varken kniv eller spik

ledde till några skrik,

men han grät när han hörde Takida.

 




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-04 22:14



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jaså minsann.
2018-06-07

  Öknens Ros VIP
alla former av självtortyr borde förbjudas.
2018-06-05

    ej medlem längre
Bra mannen!
2018-06-05

  Öknens Ros VIP
uppspikad på ett kors?? :/
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP