Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


än en gång stillar jag mig

 

Jag kommer aldrig mer att närma mig med annat än att jag dödar dig. Inga dagar går i likgiltighet. Det händer att jag gråter. En knytblus och ett varmt leende lurar de flesta. Jag är en ödmjuk jävel. Syna mina kort och du ska bli varse.

Banden runt min hals får bli symbol för sorgen, de är vita och i siden. Jag håller mig för god för broderier i guld, målade i sirliga bokstäver som inför en jordfästning. Jag kan inte bestämma mig för om du är värd.

Dagar går i stumnad och för vart steg så orkar jag ett till. Jorden är den vanliga grå, och solen är den vanliga blå. Hur jag såg det röda. Det vet bara Jupiter och aftonstjärnan.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-04 22:15



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Välsvarvat med Kerstins signatur !!!
2018-06-05

  Blomma-Stjärna VIP
stark och samlad
(kanske)

- intressant
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP