Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är nazister, hela världen!!!


Hitlers fotbollar

Egna sånger
Egna flaggor
Ni är nazister, hela världen!!!




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 331 gånger
Publicerad 2018-06-05 02:05



Bookmark and Share


  Stay Golden
Du är rädd för nazister och världen?
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B