Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen kyssar

När jag gråter tänker jag på att:

en gång fanns en tid
då mina nätter
var fyllda med kyssar

en gång fanns
en lava
som steg upp och botade mig

en gång

en gång




Prosa av Bjarki
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-05 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki