Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förhållande ska skötas som en krukväxt

Det bästa för att ett förhållande

kan komma till stånd och spira

är att den kvinnliga partnern tar initiativ

och på något sätt visar

att hon tycker om mannen

och på så sätt ger honom en bekräftelse

att han är accepterad

Detta är något som våldtäktsmän

och andra påflugna män inte fattat

För det handlar inte om kärlek

för deras del

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-05 10:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Nej, det handlar om makt.
2018-06-05

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Om det rör sig om en kaktus,behövs inte mycket omvårdnad,dessutom har en del gift i sina taggar
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP