Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel saker

Jag tar en promenad
ner till bryggorna vid ån
tagen tillfånga av livet
det gåtfulla och glasklara

Alla intryck skapar
en osorterad galenskap
en promenad i fel riktning
när natten sedan anländer
är vi tillsammans igen

Jag tänker nästan alltid
på fel saker




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-05 10:46



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Första versen är så underbar; "tagen tillfånga av livet" Så gåtfullt glasklart!
Textjaget kanske alltid tänker på fel saker, men poeten uttrycker dem så himla bra. Tack!
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP