Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i nattens timmar

Inför nattens sista vila
Aldrig mera kliva upp
Blir ett sista andetag
Då man inte vaknar
Dagarna är räknade
Hjärtan som stannat
Då örnen har landat




Fri vers av Lidde
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-05 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde