Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom varje påstående lurar ett frågetecken

I ett matprogram i dag i Sveriges Radio

tog man fram flera personer som fick berätta

vad de tyckte var rätt mat att äta

Det var oftast fisk, kyckling, ägg och grönsaker

En person ansåg att man inte skulle äta mjölkprodukter,

men jag hörde ingen motivering

Det här med metabolismen i kroppen

och vad som är bra för den

kan variera från person till person




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-05 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP