Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OROSMOLN - haiku

Moln hissar segel

flyter mot horisonten

dör i lugnt vatten




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-05 17:31



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Väldigt rogivande och vacker. Gillas skarpt!
2018-06-07

    Alice.skriver
Ingav en lugn känsla. Skickligt!
2018-06-05

  Rise Little One
Tröstande haiku...
2018-06-05

  ULJO
Fin haiku
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP