Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna dig beröra

 

Finge jag inspiration att skriva

det dina ögon alltid önskat se

valde jag att tala det språk

ditt hjärta främst ville be

mig förstå

 

tänk om kärleken kunde viska

ord som bara vi kunde höra

springa mot dig i vinden

och få känna dig beröra.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-05 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP