Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V.S.

på stugan
där jag tillbringar
minst en tredjedel av året

känner jag
min pappas närvaro
som starkast

han har byggt
mycket av det
som finns här

min pappa
hade ett eget namn
på utedasset

han brukade säga åt människor
att WC = vattenklosett
men det vi har här

är V.S.
som betyder
vanligt skithus




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-05 19:12



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Bra, både sorgset på ett sätt men ändå humor till minnet....en fin välbalanserad blandning och början känns som en mjuk inledning
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP