Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär

Vi omfamnade varandra med ett begär

Hur skall jag förklara det oförklarliga?

Det tysta språkets bägare rann över

Alla dessa talande kyssar som ersatte 

...ersatte altets lögn.

Var det tanke eller handling?

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-05 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP