Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mindre än såhär kan det inte bli

 

 

det var hur hon öppnade
tryckte ner handtaget
pressade upp dörren med foten
balanserade sitt liv mellan två
vita ark

 

hur ljuset som väntade utanför
spelade i hennes hår
färgade arken och delade
luften

 

hur hon vek undan
duckade
la sig ner på marken
och hur ljuset
bäddade om henne

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-05 21:24



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Du fångar ögonblicken i diktform.
2018-06-06

  Per Rydberg
Helt underbar! Både visuellt väl beskrivet och med en stark, stark känsla i språket!
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP