Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står där jag gör

jag ursäktar mig aldrig för mig själv

jag är den jag är

är jag

Vi befinner oss i ljuset och jag vill inte in i mörkret igen. Aldrig.

På våren är dina blad det vackraste jag sett. Alltid

Och ja..ändå är detta det mest smärtfulla i dess livstid...

Jag är fri..men jag tar en tur runt det vidunderliga i min  sfär

Det är vi. Den påminner om allt vi är

Luften, solen, vinden, gräset, träden..allt är vi.

Och hur skall jag någonsin kunna förklara allt. Hur?

Jag låter kärlekens frö få vila, vara

Vidunderligt är vi aldrig åtskiljda

Jag jobbar mig mot vågorna

Jag jobbar mig mot tiden

Allt, i en evig tystnad.

Aldrig skall du få veta.

 

Men jag skall skilja ogräset från havet

Jag skall fylla dina rum

...med kärleks frön.

I ögonblickets ro, där skall du finna mig, min älskade.

Själens arv, den ger näring för att förstå att den faktiskt finns

hur mycket än vi talar bakåtvänd terapi är jag där 

DÄR VI ÄR

ÄR JAG.

 

Kärleken är svaret i vår värld av illusioner.

Du måste lära dig att kvitta ego mot en törstande själ

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-05 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP