Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi inte kompromissa

 

 

Alla är vi olika 
någon gillar röd färg 
en annan gillar blått 
så varför sitter vi där 
på var sin ände av bordet 
gapar och skriker på varandra 
för att vi har olika åsikter. 

Kan vi inte prata lugnt 
kan vi inte kompromissa 
hitta en bra lösning 
där båda sidorna 
tar hem vinsten. 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 06 - 05)




Fri vers av Arnela
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-05 22:22



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
En fin maning till dagens politiker !
2018-06-06

  ULJO
Så borde man göra i politiken också
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela