Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövets gångstig


Sakta men säkert blommar vi ut
vårdas kanske ihjäl

Kanske är slutet bara en början
Kanske det

Sen kanske vissna i visshet
om löftet "Vi ses igen"




Övriga genrer av innakarin
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin