Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inna, kap 1, vers A


Käre Du

giv mig levnadskonst

glädje och mindre glädje
som har mening

Låt mig se vår vandring framåt
både nu och sedan

Amen





Övriga genrer av innakarin
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin