Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räcker gott


Är det verkligen så märkvärdigt

Sommaren kommer alltid tillbaka

Alla människor är författare
målare
skapare av dagar

Vi är de största
och behöver ingens hyllningssång




Övriga genrer av innakarin
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-06 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin