Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffetåren

Kaffetåren rinner
tillbaka ut ur munnen,
ner längs halsens veck
och förbi alla minnen
som envist etsat sig fast
Den släpper och faller
från det som är kvar,
finner sin självklara väg




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-06 09:53



Bookmark and Share


  Livet1 VIP
Vemod, sorg, vardag, livet.
2018-08-03

  Carl-Johan Bachofner
Ja, verkligheten fångad på det vackraste sätt. :)
2018-06-07

  Kungskobran VIP
Ett ögonblick av Verkligheten fångad i din dikt
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta