Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina händer

 

 

gick vilse

la mig i dina 

små händer

föll

föll

nu 

reser jag mig

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-06 10:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten äger viss igenkänning av livet och kärleken till
2018-06-06

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är ju helt rätt; så brukar jag också göra till slut när jag måste uträtta nåt !!!
2018-06-06

  Fulbergarn


Ja det måste man
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik