Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högervinden blåser stark.


Orbanistan!

"Kermit" leder sitt Orbanistan
mot avgrunden, andra följer i
klarröda båtmössor ett signum,
kommer övriga inom EU även de
att bära dessa huvudbonader?
Läderstövlar och koppel i rask
takt - ropen skalla: leve den vita
rasen, övriga ska falla undan.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje