Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny tid som hopp



Metoo öppnade det,
förhoppningsvis naturliga, gap
som tidigare dolts
av begreppet jämlikhet.

Nu finns en ny,
än så länge aggressiv, spänning i luften
som åter kan låta oss bli
till kvinnor och män.

Som längtar efter varandra.




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-06 16:07



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Vi är lika och olika. Olikheten handlar om att vara ett kön. Likheten om att vi är människor.

Jämlikheten handlar om kontakten, att vi möts på samma nivå, och att ingen sitter överst och hanterar sinaa "anställdas" kontakter
2018-06-07

  Minkki VIP
och med respekt
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP