Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om det är såhär!

 

 

låter handen vila på verandaräcket
känner hur träfibrerna vibrerar
i vitt

 

märker orden som ligger i vilstolen
redo
lustfyllda och vetgiriga

 

och den röda stugan
är vårt hem

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-06-06 16:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den röda stugan symbolen för hemmet det trygga fågelboet.
2018-06-06

  DavidM VIP
Fin och rofylld dikt, den ger ett sorts lugn.
2018-06-06

  SatansSon VIP
snygg komposition. lev väl.
2018-06-06

  Viksten
En skickligt hopvävd text
Balans
Elegans
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP