Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryggor



För det vidare

Berättelserna svämmar

Bänken och vinden




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-06-06 19:00



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Överflöd...allt finns...allt

Tack för ”bryggor” som för vidare
2018-11-29

  Janina Kaminska
Få ord berättar så mycket.
2018-06-14

  Lars Hedlin
Som en fjärils vinge som lättsamt vibrerar
2018-06-11

    Peter Söderqvist
Bryggor vid berättelserna hav?
För oss att sitta ner och lyssna på vindens berättelser?

Väl skrivet. Jag gillar dina haiku.
2018-06-08

    ej medlem längre
Dina ord smeker som lätta löv i sommarvinden. Särskilt gillar jag den dubbelbottnade första meningen. Vi lämnar osynliga spår och överbryggar avstånd i tid och rum, i tanke och känsla. Strålande haiku!
2018-06-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Berättandets konst åskådliggjord i få ord. Mycket bra känsla i din fina haiku.
2018-06-07

  Nils-Robert
Härlig haiku som uppmanar läsaren till det goda berättandet.
2018-06-07

    ej medlem längre
Så vackert! Slutraden är så bra och den ger verkligen en känsla av rymd och luft.
2018-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på Haiku!

Återigen en text som stimulerar tanke och känsla!
2018-06-06

  ULJO
Tänkvärt
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP