Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor, rosor, rosor


- denna solmättade dag
flaggar rosorna
för oss

späda vita och blekrosa
frodiga gula, cerise
och djupröda

rosor, rosor, rosor
för oss
utgivna...




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-06 20:06



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Underbara ord om dessa vackra blommor.
2018-06-14

  Lars Hedlin
Fint i blom!
2018-06-11

  Anya VIP
Åhh har rosorna slagit ut hos er? Så vackert. Här lär det dröja några veckor. Du har förmågan att se det vackra i livet. vilken gåva.
2018-06-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert om dessa underbara blommor!
2018-06-07

  lila fjäderblomman VIP
Hellre rosor än flaggor :)
2018-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om vackra blommor!
2018-06-06

  ULJO
Denna vår nationaldag
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP