Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den natten

Det jag fick höra den natten

Var någons innersta sårbara röst

Som berättade om det tunga livet

Och då jag kände att här är det bäst

Att hålla sig så osynlig som möjligt

Lyssna men utan nyfikenhet

Så valde jag att bli den passiva observatören

Som såg och hörde det som sas

Utan att jag riktigt uppfattades som närvarande




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 22:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nattlig känsla i beröring
2018-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Stark och tankeväckande text!
2018-06-07

  ULJO
Nattlig mardröm
2018-06-07

  ULJO
Nattlinnen mardröm
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP