Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svartgult gatan fram...


Patriotism

 

 

På tal om patriotism Nationaldagen till ära:

Hellre ett inkast till Gnaget,
än ett VM-Guld för Sverige!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Judas Ekholm VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-06 23:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hmm
Ordet närhet
Får en annan
Innebörd!
Tack för det!
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP