Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett misstag

Maximalt alienerad
Ett ton anekdotiska markörer
Tomma slag mot stela fanfarer
Linfrön suger åt sig sötma
Blir giftiga om de krossas

Mest antik turné över heden
Aldrig en glimt åt horisonten
Matar en fågel som aldrig fanns
Och misstar en vacker svan
För en simpel and




Övriga genrer av Leonina
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-06 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina