Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny kär lek

Jag leker i andra parker
överallt dånar ordlösa ting
jag är tjock av strävan

jag frågar dig om du förstod
att jag inte drack juicen
av druvan hängd
i ditt ljus
hus
om du visste att jag aldrig åt det syrliga och söta
bara slöt mina ögon i askar
och lät händerna rinna som sand
medan den heta längtan flagnade
som bränt papper
punkterade himlen min
i en förbehållslös vind

den gången var det askstjärnor jag bar
som slukades av jorden
eller trasslades in
i ett hav av sav

jag undrar om du vet
det är nya parker nu
ny lek
i trampet av världen innanför
cellerna utanför




Fri vers av Hestia VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-06 15:49



Bookmark and Share


  peter markurth
Den var säregen, gillar den..
2019-05-07

    ej medlem längre
Ännu en vacker dikt av din sällsamma penna. Jag tycker verkligen om det du skriver.
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP