Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På natten!

Det
evigt fladdrande ljuset
från
gatlyktans sken
håller mig vaken...




Fri vers av jesse james
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-07 01:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Det finns luftgevär
2018-12-08

  morgonstjärna VIP
nattvandraren är vaken :)
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

jesse james