Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Umgås

Natten bygger en brygga
som leder till drömmarna
där vi kan träffas igen
dagen är endast en hägring
en ständigt återkommande oas
ett skimmer av ett aldrig
bleknande minne
ett hopp om försoning
den där allra innersta
kärnan i varje människa

Jag kan inte ta mig ut
ur mitt eget huvud
snurrar runt i tankar
det enda jag kan
är att umgås med mig själv




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-07 09:19



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Vacker och mycket poetisk om än vemodig text i första versen, gripande innehåll i avslutningen. Tack!
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP