Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn och skuggans rol på jorden.

 

Ibland undrar jag är det bra att fånga solen i solceller?
Jag ska mixa jord, som till köttbullar med frön och kasta på tomt.
En vacker dag efter regn kanske blir det till världen under skandinaviska nätter genomskådat fotosyntes buskar av japanska rosor,

Jag är av den principen att träd har stor samspel med solen, medan människa mittemellan har rollen att förstöra hela balans process principen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-07 09:46



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket intressant på 1985 talet besökte jag min nuvarande kvarter i Hjorthagen/Stockholm, på den tid från gasverket kom kolsvart på kragen och pang kom rök rakt i näsa på mig och det var stinkande som brända köttbullar, man glömmer aldrig lukten, och ingen cancer, Nu bär luften dofter av Österhav alger och gröna partier omringar Ö ända till Balticum. Det är så sterilt att man tror tittar på ett vykort bara hus in i hus på varandra och folket på Gärdet och Östermalm dör bara av cancer, där finns bikupor på tack och solceller, Jag funderar så lite filosofisk om urbana lösningar och naturens långa utvekling i Stockholm.
Lycka till med Sommartevling ”Avslutad”

2018-06-08

    Sefarge VIP
Jodå!
Men bättre än kärn
Och kolkraft det ändå
Är? Det förnyelsebara?
:}
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP