Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hantverkare ett speciellt folk

Jag ringer hantverkaren
han säger jag kommer
Inget händer och jag ringer igen
han säger kommer i imorgon
Jag väntar väntar väntar
Inget händer
Han säger kommer nästa vecka
jag väntar väntar väntar
Hur långt tålamod ska man ha
ska man ringa någon annan
eller ska man bara vänta vänta vänta




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-07 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja
Han är en sann
Entrepenör
2018-06-14

  Lars Hedlin
Just så kan det vara känner igen känslan!
2018-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Så himla bra.
-Vi kommer före midsommar, sa plåtslagaren...men han sa inte vilket år!
Anlitade en annan firma.
2018-06-08

  Ninananonia VIP
Igenkännande ord bra beskrivet om vissa H
2018-06-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr, hantverkare i ett nötskal!
2018-06-07

  ULJO
Så är det har alltid varit så . Ett släkte för sig.
2018-06-07

  Språk, hjärna!
Känner igen detta. Ibland är det tvärtom, de säger att de ska komma 16-tiden, men så kommer de 8 och undrar var man är?!
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP