Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto av Nanna X, Nybrostrand, Österlen.


I skärgården - en drömraga

 

Ö-bygge med regler

står på stranden, sneglar

på kapten som seglar

 

Hon ska köra färjan

styrman blanda färger

så var det från början

 

Städningen är viktig

det är visst på riktigt

jag får gå försiktigt

 

Inget ska försnillas

intet kaffe spillas

skoavtagning gillas

 

Jag står ut med dusten

och begränsar lusten

till den södra kusten

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-07 11:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en sagorik dröm väl förmedlad, ja !
2018-06-10

  TrollTörnTrappan VIP
Jo, man får ju bara ta av sig skorna i lämpligt läge, med rätt sorts koncentration :-)

Blev det någon ö färdigbyggd i drömmen??

Extra skÖn skapelse på fotot!!
2018-06-08

  Anya VIP
Vackert vännen. Fint i bunden form. Jag är med från början till slut. Minns stränderna på Österlen. Har varit där en gång.
2018-06-08

  lodjuret/seglare VIP
Fina rim, tänkte läsa för en väninna, bokmärkte texten.
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X