Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rubrikslöst erkännande

försöker fånga orden
men de försvinner snabbt
likt luften
jag tappade


du
försatte mig
i ett vakuum

jag kippade efter andan
länge


men som jag kämpade
för att hitta min egen rytm

fylla mig
med allt utom dig


låter orden komma
om de kommer
överhuvudtaget

jag behöver kanske
inte

dem
dig


något mer
än mig själv




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-07 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du behöver röras om, känner igen det! Fin text
2019-03-11

    Belliii
Jag blir speechless av dina texter. Dom är så starka och fina.
2019-03-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande starkt, samt väl
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting