Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min söta älskling

 

Din blick gör så att 
jag vill att vi två 
tillbringar natten själva 
så att dina varma läppar 
aldrig mer vill kyssa 
en annan. 

Jag ser vad du vill 
så spela inte några spel 
du har själv sagt det 
med dessa speciella blickar 
du ger mig varje sekund. 

Ångra dig inte imorgon 
vem du gav ditt hjärta 
ångra dig inte imorgon 
vem du gav hela din själ 
nej, nej du kommer inte 
ångra dig. 

Du säger att du är inte bra 
att du är en dålig kille 
men du kommer att 
fråga efter mera. 

Kom hit till mig 
så ska jag vissa dig 
vägen till himlen. 

Min älskling jag föll 
för dig 
vill prova allt med dig 
min älskling du ska veta 
att man aldrig kan 
glömma allt detta. 

Min älskling det stiger 
jag ser klart och tydligt 
att du är törstig 
vad du har för önskan 
min söta älskling 
från och med nu 
är det jag och du 
som gäller, inget annat. 

Du kollar på mig 
genom solen 
och rör vid mig 
med dina blickar 
jag tänker min ros 
det är bara en tidsfråga 
tills jag och du 
håller varandra i händerna. 

Min älskling jag föll 
för dig 
dina blåa ögon lyser 
min älskling du är allt 
jag kan inte tänka mig 
vara utan dig. 

Min älskling jag känner 
värmen stiga 
så fort jag ser dig 
min söta älskling 
framför mig 
kommer du att ramla 
ner på knäna. 

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 06 - 07)




Fri vers av Arnela
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-07 13:02



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Härlig passion ; full av åtrå och längtan...
2018-06-07

  ULJO
Härliga ord till någon man älskar
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela