Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du trillar dit igen

 

 

släpper av små gästdjur
som bott i dina ensamma vrår
ätit av din mat och hälsat
dig välkommen hem

små spår i snön varje vinter
avslöjade dig
och de dina

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-09 09:30



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Klurig! :D
2018-06-09

  Annie b'larsson VIP
Med anledning av rubriken, ja gud ja. Hela tiden.
2018-06-09

  morgonstjärna VIP
möss knaprar på allt under vintern
inomhus
:)
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP