Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppror mot hopplösheten

åtta veckor, moment 22
du var den enda som nånsin såg-
alltid ensam men aldrig fri
mitt personliga helvete finns inuti

har testat allt, nu måste det gå-
trött på sjukhus, dag femtiotvå




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-07 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver